Beckhams op weg naar Engeland

Victoria begeleidt haar zojuist aan zijn achillespees geopereerde man David Beckham in een privévliegtuig op weg naar Engeland. De Engelse voetballer werd dinsdag in een ziekenhuis in de Finse stad Turku geopereerd, nadat hij twee dagen eerder in een wedstrijd van zijn club AC Milan tegen Chievo zijn linker achillespees afscheurde. Beckham kan daardoor deze zomer niet meespelen op het WK. Het herstel van de 34-jarige speler zal minimaal vier maanden duren. De Finse chirurg Sakari Orava adviseerde Beckham zo vlak na de operatie niet meteen door te vliegen naar zijn huis in Los Angeles, maar eerst een paar dagen te herstellen in Europa. Beckham speelde sinds afgelopen winter voor AC Milan, dat hem een half jaar heeft geleend van Los Angeles Galaxy. Foto Reuters Victoria Beckham holds the hand of her husband, injured AC Milan soccer player David Beckham of England, as they leave a sports clinic in enroute to the airport in Turku, March 17, 2010. Beckham is recovering well from Achilles tendon surgery and the former England captain will leave Finland on Wednesday, his surgeon said. REUTERS/Marjo Karttunen/Turun Sanomat (FINLAND - Tags: SPORT ENTERTAINMENT SOCCER) FINLAND OUT. NO COMMERCIAL OR EDITORIAL SALES IN FINLAND. NO SALES. NO ARCHIVES. FOR EDITORIAL USE ONLY. NOT FOR SALE FOR MARKETING OR ADVERTISING CAMPAIGNS. QUALITY FROM SOURCE REUTERS