4 redenen om tv te kijken

1 Uggs

Koopkracht

Ned. 3, 20.25 - 20.55u.

Koopkracht is terug op televisie. In deze aflevering gaan twee presentatoren op zoek naar een antwoord op de vraag ‘Waarom zijn Uggs zo populair?’ Een paar van de schoenen, die wel iets weghebben van moonboots, wordt daarvoor aan stukken gesneden.

2 finale

Wie is de Mol?

Ned. 1, 20.30 - 21.30u.

De finale van de tiende editie van Wie is de Mol? – waarin overigens niet bekend wordt wie de mol is. Dat gebeurt pas volgende week. Drie kandidaten zijn nog over: Sanne, Frits en Kim.

3 Eddie Murphy

Beverly Hills Cop

Veronica, 22.20 - 00.25u.

Succesrijke komische politiefilm pleziert dankzij dragende hoofdrol van met gevoel voor timing gezegende Eddie Murphy. Onorthodoxe rechercheur uit Detroit ligt voortdurend overhoop met zijn superieuren en gaat in Beverly Hills op eigen houtje op zoek naar de moordenaars van zijn vriend. Ook met Judge Reinhold, Lisa Eilbacher en Ronny Cox. (Martin Brest, 1984)

4 mumbai

Holland Doc: The slums are alive with The Sound of music

Ned. 2, 23.00 - 23.58u.

Documentaire over kinderen uit een sloppenwijk van Mumbai, die meedoen in het prestigieuze muziektheater van Mumbai. Hun schoolkoor is gevraagd voor de voorstelling van The sound of music. Door de spanning loopt de strijd binnen het koor op. Wie zingt het mooist?

Bekijk de volledige televisiegegevens op pagina 25