Opinie

    • Ik

Vrije dag

Weer een fietser in Amsterdam doodgereden door een vrachtwagen. Een paar jaar geleden; we zwaaien onze zoon uit, hij fietst in de lentezon naar school. Tien minuten later krijgen we een telefoontje van een vriendin: zijn fiets ligt in de kreukels, hij heeft gelukkig alleen maar wat blauwe plekken. Hij vertelt dat hij nog net

Weer een fietser in Amsterdam doodgereden door een vrachtwagen. Een paar jaar geleden; we zwaaien onze zoon uit, hij fietst in de lentezon naar school. Tien minuten later krijgen we een telefoontje van een vriendin: zijn fiets ligt in de kreukels, hij heeft gelukkig alleen maar wat blauwe plekken. Hij vertelt dat hij nog net op tijd van zijn fiets kon springen toen hij merkte dat de chauffeur hem niet zag. Maar zijn been bleef haken achter het stuur, vandaar de blauwe plekken. Wij waren de rest van de dag van slag, hij voetbalde op het plein, blij met de onverwacht vrije dag.

Diana Tjin-A Cheong

    • Ik