Gezinsmoord in Hongarije

Gezinsmoord in Hongarije Györ. De attributen die hier op tafel liggen, zijn gebruikt bij een bloederige slachtpartij in het Hongaarse Tenyoe, een dorp ten westen van Boedapest. In een eengezinswoning werden gisteren de lichamen van een man, zijn vrouw en hun twee kinderen (van vijf en acht jaar) aangetroffen. De politie vermoedt dat de vader zijn gezin met de kettingzaag en het mes heeft vermoord. Daarna zou hij zichzelf met een bijl (niet op de foto te zien) van het leven hebben beroofd. Volgens de politie stond de man, een dertigjarige ingenieur, sinds twee maanden onder psychiatrische behandeling. Foto AP/ Zsolt Szigetvary Photographers and cameramen take shots of items on display during a press conference at the county police headquarters in Gyoer, 124 kms west of Budapest, Hungary, Tuesday, March 16, 2010, after a family of four were found slain in a family house in the nearby village of Tenyoe late Monday. Hungarian police suspect a father under psychiatric treatmant killed his wife and two children with an axe and then killed himself with a knife and a chain-saw. (AP Photo/MTI, Zsolt Szigetvary) AP

De attributen die hier op tafel liggen, zijn gebruikt bij een bloederige slachtpartij in het Hongaarse Tenyoe, een dorp ten westen van Boedapest.

In een eengezinswoning werden gisteren de lichamen van een man, zijn vrouw en hun twee kinderen (van vijf en acht jaar) aangetroffen. De politie vermoedt dat de vader zijn gezin met de kettingzaag en het mes heeft vermoord. Daarna zou hij zichzelf met een bijl (niet op de foto te zien) van het leven hebben beroofd. Volgens de politie stond de man, een dertigjarige ingenieur, sinds twee maanden onder psychiatrische behandeling.