Overige films

Bandidas (Joachim Rønning, 2006, VS/Mex/Fra). Ergens ver weg klinkt de echo van Viva Maria! in dit povere excuus om twee wulpse Latijns-Amerikaanse filmsterren bijeen te brengen. Salma Hayek en Penélope Cruz bundelen hun krachten tegen Amerikaanse aartsschurk Dwight Yoakam in Mexico. RTL7, 20.30-22.15u.

Seabiscuit (Gary Ross, 2003, VS). De geschiedenis van het onooglijke, maar dappere racepaard Seabiscuit, zijn trainer en jockey wordt door regisseur Ross wat al te opzichtig als metafoor gebruikt voor de Amerikaanse Droom. De racescènes zijn fraai gefilmd. Met Jeff Bridges en Tobey Maguire. RTL8, 20.30-23.05u.

What Planet Are You from? (Mike Nichols, 2000, VS). Melig tussendoortje van de regisseur van onder meer Primary Colors is een romantische komedie die gemakzuchtig het onbegrip tussen mannen en vrouwen exploiteert. Garry Shandling als buitenaards wezen dat ter voorbereiding op een invasie alvast naar de aarde is gestuurd om voor nageslacht te zorgen. RTL7, 22.15-0.15u.

Who Am I? (Jackie Chan & Benny Chan, 1998, Hongkong). Actiefilm van en met Jackie Chan bevat enkele prominente Rotterdamse locaties: de Erasmusbrug, het Nedlloyd-gebouw en de Willemsbrug. Ook met kung fu op klompen! Veronica, 23.05-1.15u.