Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

Cultuur

mini-theater

Een poppenkast in een luciferdoosje, dat is een ‘Matchbox Theater’. Elk theater wordt geleverd met een een podium, veertien luciferpoppetjes en een script. Bestellen kan via www.leafcutterdesigns.com. Prijs vanaf 8 dollar.
Een poppenkast in een luciferdoosje, dat is een ‘Matchbox Theater’. Elk theater wordt geleverd met een een podium, veertien luciferpoppetjes en een script. Bestellen kan via www.leafcutterdesigns.com. Prijs vanaf 8 dollar.

Een poppenkast in een luciferdoosje, dat is een ‘Matchbox Theater’. Elk theater wordt geleverd met een een podium, veertien luciferpoppetjes en een script.

Bestellen kan via www.leafcutterdesigns.com. Prijs vanaf 8 dollar.