Opening kunst- en antiekbeurs Tefaf

Vandaag opent in Maastricht The European Fine Art Foundation (Tefaf), de grootste kunstbeurs ter wereld. De 23e editie van de Tefaf telt dit jaar een record aantal deelnemers: 263 kunsthandelaren uit zeventien landen. Zij brengen rond de 30.000 kunstwerken en antieke voorwerpen in. Dit jaar zijn voor het eerst de landen Uruguay en China vertegenwoordigd en is er het onderdeel ‘Tefaf on paper’ met tekeningen en foto’s. Publiekstrekker is Gauguins Deux Femmes (1902). Foto NRC Handelsblad, Vincent Mentzel Een bezoekster voor een schilderij van Modigliani op de TEFAF Maastricht 2010 , de internationale kunst-en antiekbeurs. foto VINCENT MENTZEL/NRCH==F/C==Nederland. Maastricht, 11 maart 2010 ©Vincent Mentzel 2010

Meer foto’s van de Tefaf op nrc.nl/cultuurblog