Overige films

X-Men: The Last Stand (Brett Ratner, 2006, VS/Ca/Eng). Derde deel in de stripfilmserie over mutanten met bovenmenselijke krachten, outcasts en helden tegelijkertijd. Gevechten tussen telepaten, wolfmannen, ijsmannen, telekineten, vuurvreters en staalmannen. Met Hugh Jackman, Halle Berry, Ian McKellen, en Famke Janssen, maar de echte sterren zijn de mensen van de special effects. RTL5, 20.30-22.30u.

A Cinderella Story (Mark Rosman, 2004, VS). Highschoolfilm met Hilary Duff, een luie variant op Assepoester. De film speelt zich af op een middelbare school in Californië, waar Sam (Duff) zich afbeult in de snackbar van haar stiefmoeder. Op internet heeft ze een leuke jongen ontmoet (Chad Michael Murray), die verkleed als prins, op het Halloweenbal met haar afspreekt. Hij blijkt de populairste jongen van de school. Net5, 20.30-22.30u.

Doom (Andrzej Bartkowiak, 2005, Eng/Dui/VS). Als Doom echt op gang komt, is het gebrul en geloei en geknal niet van de lucht. Dit is niet voor niets gebaseerd op de beruchte computergame Doom, die begin jaren negentig de weg vrijmaakte voor moordspelen als Counterstrike. Geen tijd te verknoeien, die genetisch verknipte aliens op Mars moeten worden afgemaakt voor zij ons afmaken. RTL5, 22.30-0.30u.