op nrcnext.nl

Krijgt Second Life 2e kans? Hoe is het eigenlijk met Second Life? Half Nederland leek daar begin 2007 als ‘avatar’ rond te lopen. Daarna verdween Second Life al snel uit de belangstelling. Geflopt, zo leek het. Volgens Mark Kingdon, CEO van moederbedrijf Linden Lab, moeten we dat anders zien. Hij was in Nederland om het Europese hoofdkantoor in de Amsterdamse Westerstraat te openen. Inderdaad, internationale expansie, Second Life wil doorgroeien. Mediatheoreticus Geert Lovink ziet dat niet zo snel meer gebeuren. Pulp In de rubriek Herbruiksels: vijf keer creatief met een krant.
Krijgt Second Life 2e kans? Hoe is het eigenlijk met Second Life? Half Nederland leek daar begin 2007 als ‘avatar’ rond te lopen. Daarna verdween Second Life al snel uit de belangstelling. Geflopt, zo leek het. Volgens Mark Kingdon, CEO van moederbedrijf Linden Lab, moeten we dat anders zien. Hij was in Nederland om het Europese hoofdkantoor in de Amsterdamse Westerstraat te openen. Inderdaad, internationale expansie, Second Life wil doorgroeien. Mediatheoreticus Geert Lovink ziet dat niet zo snel meer gebeuren. Pulp In de rubriek Herbruiksels: vijf keer creatief met een krant.

Krijgt Second Life 2e kans?

Hoe is het eigenlijk met Second Life? Half Nederland leek daar begin 2007 als ‘avatar’ rond te lopen. Daarna verdween Second Life al snel uit de belangstelling. Geflopt, zo leek het. Volgens Mark Kingdon, CEO van moederbedrijf Linden Lab, moeten we dat anders zien. Hij was in Nederland om het Europese hoofdkantoor in de Amsterdamse Westerstraat te openen. Inderdaad, internationale expansie, Second Life wil doorgroeien. Mediatheoreticus Geert Lovink ziet dat niet zo snel meer gebeuren.

Pulp

In de rubriek Herbruiksels: vijf keer creatief met een krant.