Opinie

    • Ik

Katholiek

Met een paar vrienden heb ik een gespreksgroep. Vier jaar geleden vatten we het plan op om Hans van Mierlo te vragen. Dat was waarschijnlijk ruim boven onze status, maar tot onze blijde verrassing kregen wij positief bericht op ons verzoek. Op 1 april 2006 belde van Mierlo op het afgesproken uur bij ons aan.

Met een paar vrienden heb ik een gespreksgroep. Vier jaar geleden vatten we het plan op om Hans van Mierlo te vragen. Dat was waarschijnlijk ruim boven onze status, maar tot onze blijde verrassing kregen wij positief bericht op ons verzoek.

Op 1 april 2006 belde van Mierlo op het afgesproken uur bij ons aan. Wij waren uiterst gespannen, maar onze gast brak die spanning meteen met de opmerking: „Heren, wat hebben jullie katholieke koppen!” Het ijs was gebroken en twee uur lang hingen wij aan zijn lippen – een middag om nooit te vergeten.

Steven Cras

    • Ik