Film van de dag

Meg Ryan, Ross Malinger en Tom Hanks in Sleepless in Seattle. SLEEPLESS IN SEATTLE foto SBS vrij van rechten mits gebruikt ter illustratie van het programma foto vrij van rechten mits gebruikt ter illustratie van het programma Bij publicatie is de creditregel Foto SBS verplicht. Dit beeld mag niet worden opgeslagen en moet na gebruik vernietigd worden. This picture is for one time publication only, it may not be stored by no matter of means and must be destroyed after use. Creditline: Foto SBS is compulsory. SBS

Sleepless in Seattle. Door Nora Ephron geschreven en geregisseerde melodramatische komedie brengt een overtuigende hommage aan de romantiek van oude Amerikaanse films en betoverende klassieke liedjes zoals Stardust en In the Wee Small Hours of the Morning. De film verwijst regelmatig naar de klassieker An Affair to Remember (1957). Tom Hanks en Meg Ryan ontdekken tegen wil en dank dat ze voor elkaar bestemd zijn. Ze is verliefd geworden op z’n stem nadat hij telefonisch in een radioprogramma op Kerstavond getuigde van de liefde voor z’n overleden vrouw.(Nora Ephron, 1993, VS), 20.30-22.35u.André Waardenburg

    • André Waardenburg