'Terrorist gedood in Indonesië'

Indonesische politiemannen onderzoeken een lichaam van een man op explosieven. Hij is een van de drie vermoedelijke terroristen die gisteren door de politie werden doodgeschoten in Pamulang, nabij Jakarta. Een van de drie is vermoedelijk Dulmatin, verdacht van het plannen van de bomaanslagen in Bali in 2002, waarbij 202 mensen omkwamen. Een DNA-test moet binnenkort uitwijzen of hij het echt is. Foto AP Members of a police bomb squad search for explosives thought to be strapped on the body of a suspected militant killed in a raid in Pamulang in the outskirt of Jakarta, Indonesia, Tuesday, March 9, 2010. Anti-terror police hunting a mastermind of the 2002 Bali bombings killed three suspects near Jakarta on Tuesday, police said. Officials said they believed a militant behind Indonesia's worst terror attack was among the dead, but police were still trying to confirm his identity. (AP Photo/KOMPAS IMAGES, Kristianto Purnomo) ** INDONESIA OUT, ONLINE OUT, NO ARCHIVE, NO SALES ** AP