Strauss-Kahn trapt een balletje mee

Directeur Dominique Strauss-Kahn van het Internationaal Monetair Fonds speelt een partijtje voetbal mee bij een bezoek aan Soweto in Zuid-Afrika. Strauss-Kahn maakt een reis door Afrika. Hij wees er bij diverse gelegenheden op dat door het ontluikend economisch herstel politieke leiders in allerlei landen minder druk voelen om samen te werken bij het tot stand brengen van hervormingen. Kwesties als regulering van en toezicht op financiële markten vergen naar hun aard internationale samenwerking. Foto AP International Monetary Fund Director Dominique Strauss-Khan kicks a soccer ball as he watches pupils participate in an awareness grass root soccer program in Soweto, South Africa, Wednesday March 10, 2010. Strauss-Khan, traveling through Africa, expressed concern that recovery could mean leaders will feel less pressure to work together and pursue such reforms as tightening regulation and supervision of financial markets. (AP Photo/Jerome Delay)
Directeur Dominique Strauss-Kahn van het Internationaal Monetair Fonds speelt een partijtje voetbal mee bij een bezoek aan Soweto in Zuid-Afrika. Strauss-Kahn maakt een reis door Afrika. Hij wees er bij diverse gelegenheden op dat door het ontluikend economisch herstel politieke leiders in allerlei landen minder druk voelen om samen te werken bij het tot stand brengen van hervormingen. Kwesties als regulering van en toezicht op financiële markten vergen naar hun aard internationale samenwerking. Foto AP International Monetary Fund Director Dominique Strauss-Khan kicks a soccer ball as he watches pupils participate in an awareness grass root soccer program in Soweto, South Africa, Wednesday March 10, 2010. Strauss-Khan, traveling through Africa, expressed concern that recovery could mean leaders will feel less pressure to work together and pursue such reforms as tightening regulation and supervision of financial markets. (AP Photo/Jerome Delay) AP