een atlas van nuttige planten

een atlas van nuttige planten Vandaag verschijnt de Digitale Atlas van Economische Planten, met meer dan 10.000 foto’s van planten(delen) van in totaal bijna 4.000 nuttige planten. Zoals de vruchten en zaden van de paradijskorrel (Aframomum melegueta, familie van de gember). De atlas is gemaakt door de Rijksuniversiteit Groningen en het Duitse Instituut voor Archeologie in Berlijn. Bekijk voorbeeldpagina’s of koop de atlas (toegang tot het afgeschermde deel van de site kost 148 euro) op plantenatlas.eu

Vandaag verschijnt de Digitale Atlas van Economische Planten, met meer dan 10.000 foto’s van planten(delen) van in totaal bijna 4.000 nuttige planten. Zoals de vruchten en zaden van de paradijskorrel (Aframomum melegueta, familie van de gember). De atlas is gemaakt door de Rijksuniversiteit Groningen en het Duitse Instituut voor Archeologie in Berlijn.

Bekijk voorbeeldpagina’s of koop de atlas (toegang tot het afgeschermde deel van de site kost 148 euro) op plantenatlas.eu