Opinie

    • Ik

Dief

Ik ga regelmatig naar het Concertgebouw. Meestal drink ik in de pauze een biertje, maar laatst nam ik een glas wijn. ’t Was een mooi glas, met de naam van het Concertgebouw erin gegraveerd. In een impuls stak ik het in m’n zak, en nam het mee. Thuis zette ik het op tafel, maakte er

None

Ik ga regelmatig naar het Concertgebouw. Meestal drink ik in de pauze een biertje, maar laatst nam ik een glas wijn. ’t Was een mooi glas, met de naam van het Concertgebouw erin gegraveerd. In een impuls stak ik het in m’n zak, en nam het mee. Thuis zette ik het op tafel, maakte er een foto van, en stuurde die naar mijn zoon, die in Madrid woont.

De volgende ochtend kreeg ik een e-mail terug: mijn Iberische kleinzoon was lichtelijk onthutst dat zijn opa een glas achterover had gedrukt. Een avond later was ik weer in het Concertgebouw. Ik heb het glas teruggezet.

Henk Venema

    • Ik