6 redenen om tv te kijken

Modellen bestormen Amsterdam

1 wonen

Met de deur in huis

NET5, 19.00-20.00u.

Renate Verbaan is de nieuwe woonpresentatrice van NET 5. Vanaf woensdag is ze naast Erik van der Hoff te zien in Het Blok, en vanaf vanavond met het nieuwe Met de deur in huis. Daarin overvalt ze mensen met een metamorfose van hun interieur.

2 reality

America’s Next Top Model

RTL5, 20.30-21.30u.

Ergens halverwege het seizoen van America’s Next Top Model gaan de modellen altijd op een exotisch reisje. Ditmaal is de bestemming Amsterdam. Om door mogen naar de volgende ronde moeten de kandidaten eerst nog laten zien hoe goed ze op klompen kunnen lopen. Ook alle andere vooroordelen over Nederland worden naar hartelust bevestigd.

3 talkshow

Voetbal International

RTL7, 20.30-22.00u.

Wilfred Genee en Johan Derksen ontvangen gasten en zitten elkaar weer ouderwets in de haren.

4 thema-avond

De avond van het boek 2010

Ned.2, 20.30-21.45u.

Thema-uitzending ter ere van het 75-jarig jubileum van de Boekenweek. Met een terugblik op het afgelopen literaire jaar en een vooruitblik op het nieuwe. Met overleden schrijvers en met, uiteraard, een quiz. Kandidaten zijn onder anderen de schrijvers Heleen van Royen, Robert Vuijsje en Franca Treur.

5 serie

Verborgen gebreken

NET5, 21.25-22.25u.

Nederlandse dramaserie over de verwikkelingen op een Amsterdams makelaarskantoor. Tot opluchting van Joep (Frederik Brom) wil zijn verloofde Noor (Ricky Koole) hem toch vergeven voor het feit dat hij het bed deelde met haar zus Puck (Jennifer Hoffman).

6 terugblik

De Oscaruitreiking 2010

Ned.3, 23.00-00.40u.

Afgelopen nacht werden de Oscars uitgereikt. Vanavond een terugblik op de voorspellingen die filmcritici en filmmakers gisteren deden in het programma De Oscarnacht. Cabaretier Thomas van Luyn presenteert.