Radio 4 (2)

Aan de column over Radio 4 van H.J.A. Hofland in het CS van 26 februari heb ik weinig toe te voegen. Ik kan niet meer ongestoord vanaf 7 tot 12 uur naar klassieke muziek luisteren. Hoe is de verhouding: gesproken woord tot muziek?

Maartje van Weegen – ik noem haar Maartje Babbel – bestond het om een keer een uitgebreide mail voor te lezen hoe iemand genoot van de sneeuw! We moeten ook zo nodig maandelijks bij iemand op bezoek om te babbelen en naar zijn discotheek te luisteren. We zijn overgeleverd aan de weinig melodieuze stemmen van de dames Van Trigt en Van Weegen.

Is er iemand die een handtekeningactie wil beginnen om de klassieke muziek zonder geklets terug te krijgen op Radio 4 van 7 tot 12?

Mijn handtekening heeft U!

A.C.M. Korver-Alkemade

Oostvoorne

    • A.C.M. Korver-Alkemade Oostvoorn