Overige films

It Runs in the Family (Fred Schepisi, 2003, VS). Vier leden van de familie Douglas – Michael, Kirk, Cameron en Diana – spelen in ijdele, mogelijk therapeutische soap over disfunctionele familie. Eén, 23.20-1.05u.

Dirty Harry (Don Siegel, 1971, VS). Harde, reactionaire en succesvolle politiethriller waarin Clint Eastwood voor het eerst gestalte gaf aan inspecteur Callahan, die op geheel eigen wijze korte metten maakt met de misdaad in San Francisco. Geschreven door John Milius. SBS6, 0.10-2.15u.

The Hot Chick (Tom Brady, 2002, VS). Flauwe tienerkomedie waarin een domme dief en een mooi meisje per ongeluk in elkaars lichaam verzeild raken. Dat geeft de nodige problemen, want hoe kun je een quarterback kussen als je haren op je kin hebt? Met Rob Schneider. BBC1, 0.45-2.20u.

Haakon Haakonsen / Shipwrecked (Nils Gaup, 1990, No/Zwe). Spannende jeugdfilm. Scheepsjongen spoelt aan op onbewoond eiland. Althans dat lijkt zo. Morgen, Eén, 14.10-15.40u.

Free Willy (Simon Wincer, 1993, VS). Zouteloze Flipper-variant was verrassende hit. Over de warme, intuïtieve relatie tussen een weesjongen en een door dolfinariumexploitanten misbruikte orka. Morgen, Net5, 14.35-16.50u.