op nrcnext.nl

Videoclip De Amerikaanse band OK Go heeft een nieuwe videoclip. Met de vorige, die met lopende banden, had OK Go een enorme viral hit. In zes dagen tijd was die clip volgens Wikipedia een miljoen keer bekeken. Ook in het nieuwe clipje, waar ze maanden over deden, is een bijzonder apparaat te zien. Bekijk de clip This Too Shall Pass op nrcnext.nl

Wie gaat Agnes Kant opvolgen? Gaat Jan Marijnissen het nu doen?

Hoe gaat het nu verder met de SP? Wie wordt de opvolger van fractieleider Agnes Kant? Ging ze weg om de goede redenen? Is het jammer dat ze weggaat? Veel lezers hebben al gereageerd op het blog. Sommigen vinden het een slecht moment van Kant om weg te gaan. Anderen vinden Harry van Bommel een goede kandidaat. Maar die heeft al laten weten dat hij het niet wil gaan doen. Anderen vinden het goed dat Kant heeft bedankt, maar wel „jammer voor de SP”. En „jammer dat Jan Marijnissen niet kan”.

Videoclip

De Amerikaanse band OK Go heeft een nieuwe videoclip. Met de vorige, die met lopende banden, had OK Go een enorme viral hit. In zes dagen tijd was die clip volgens Wikipedia een miljoen keer bekeken. Ook in het nieuwe clipje, waar ze maanden over deden, is een bijzonder apparaat te zien.

Bekijk de clip This Too Shall Pass op nrcnext.nl