In de rij voor een onderkomen

In de rij voor een onderkomen Port-au-Prince. Honderden overlevenden van de aardbeving in Haïti staan in de rij om hun nog steeds vermiste familieleden te laten registreren en hulp te vragen van de Verenigde Naties bij het zoeken naar een nieuw onderkomen. Sinds de aardbeving van 12 januari wonen meer dan een miljoen mensen uit de hoofdstad Port-au-Prince in sloppenwijken in en rondom de stad. Foto AP A child walks between other earthquake survivors waiting in lines to register as displaced families and receive help by the UN International Organization for Migration at the Cite Soleil slum of Port-au-Prince, Thursday, March 4, 2010. The 7.0-magnitude earthquake that hit Haiti on Jan. 12 left more than a million people living in makeshift camps. (AP Photo/Esteban Felix) AP