Eigen nieuws

Thuis Wij, Farai en Line waren thuis, maar we gingen ook logeren in Amsterdam bij onze tante Chris. Zij had een spannend idee: wij mochten haar nieuwe kast verven en daarna met een spuitbus graffiti maken met onze zelfgemaakte sjablonen. Dat was super cool! Ze zei dat niemand zo’n kast heeft in de hele wereld. En daarna mochten we naar het park om graffiti te spuiten op een seinhuisje. we maakten mooie smilies. Dat was de eerste keer dat we dat deden en het was super spannend! dag! Farai Lintjens en Line Bijster uit Haarlem

Thuis

Wij, Farai en Line waren thuis, maar we gingen ook logeren in Amsterdam bij onze tante Chris. Zij had een spannend idee: wij mochten haar nieuwe kast verven en daarna met een spuitbus graffiti maken met onze zelfgemaakte sjablonen. Dat was super cool! Ze zei dat niemand zo’n kast heeft in de hele wereld. En daarna mochten we naar het park om graffiti te spuiten op een seinhuisje. we maakten mooie smilies. Dat was de eerste keer dat we dat deden en het was super spannend! dag! Farai Lintjens en Line Bijster uit Haarlem