Plaatjes ruilen in het PSV-stadion

Zo’n vijfhonderd kinderen, de meesten vergezeld van hun ouders, waren gisteren in het Eindhovense Philips Stadion om hun voetbalplaatjes te ruilen. De plaatjes zijn afkomstig van supermarktketen Albert Heijn, die ze sinds eind januari bij de boodschappen weggeeft. Behalve in het stadion van PSV werd ook bij het stadion van SC Heerenveen een ruilbeurs gehouden. Albert Heijn verspreidt jaarlijks circa 500 miljoen voetbalplaatjes onder de klanten. Foto Vincent van den Hoogen Nederland, Eindhoven, 03-03-2010; Philips Stadion; ruilen van voetbalplaatjes. De ouders regelen het (in veel gevallen) wel even, de kinderen wachten af. Tussen 14.00 en 17.00 was het drukte van belang, en probeerden vele kinderen hun album compleet te krijgen. Foto Vincent van den Hoogen