'Spring break' in Mexico kan weer

De stranden van de Mexicaanse stad Cancún zijn een populaire vakantiebestemming voor ‘spring break’, de vakantieperiode van de Amerikaanse universiteiten. De stad was altijd de meest geliefde bestemming, maar raakte vorig jaar in opspraak wegens verschillende geweldsdelicten die te maken hadden met drugshandel. Ook trok Mexico amper toeristen vanwege de economische crisis en de Mexicaanse griep, die daar uitbrak. In maart vertrekken veel Amerikaanse studenten naar een zonnig oord om een week lang te zonnen, drinken en feesten. De gekleurde polsbandjes die de vrouw draagt verschaffen toegang tot diverse clubs in de badplaats. Foto AP / Israel Leal This photo taken Feb. 25, 2010 shows a monkey climbing on young woman who was on spring break, at the beach in the resort city of Cancun, Mexico. Mexico's spring break king the Caribbean resort of Cancun is rebounding quickly from last year's triple blow to its tourism industry caused by the country's swine flu epidemic, drug violence and a global economic crisis. (AP Photo/Israel Leal) AP

De stranden van de Mexicaanse stad Cancún zijn een populaire vakantiebestemming voor ‘spring break’, de vakantieperiode van de Amerikaanse universiteiten.

De stad was altijd de meest geliefde bestemming, maar raakte vorig jaar in opspraak wegens verschillende geweldsdelicten die te maken hadden met drugshandel.

Ook trok Mexico amper toeristen vanwege de economische crisis en de Mexicaanse griep, die daar uitbrak. In maart vertrekken veel Amerikaanse studenten naar een zonnig oord om een week lang te zonnen, drinken en feesten.

De gekleurde polsbandjes die de vrouw draagt verschaffen toegang tot diverse clubs in de badplaats.