Nieuw Zaans hotel ondanks de crisis

Hoteliers hebben zwaar te lijden onder de economische crisis. De gemiddelde kamerprijzen zijn vorig jaar wereldwijd gedaald met 14 procent, zo blijkt uit de Hotel Price Index van website Hotels.com. Het heeft de Intell Hotels, een kleine Nederlandse groep met vier vestigingen, er niet van weerhouden een nieuw hotel met gestapelde Zaanse huizen in Zaandam te openen, ontworpen door Wilfried van Winden. Foto NRC Handelsblad, Maurice Boyer Zaandam 1-03-2010 Het nieuwe Inntel hotel van Wilfried van Winden (WAM architecten Delft) met gestapelde Zaanse huizen Foto NRC H'Blad Maurice Boyer Rectificaties / gerectificeerd In het fotobijschrift Nieuw Zaans hotel ondanks de crisis (3 maart, pagina 15) staat dat het hotel is ontworpen door Wilfried van Winden. Dit moet zijn: Molenaar & Van Winden architecten/WAM architecten.

Rectificaties / gerectificeerd

Correcties & aanvullingen

In het fotobijschrift Nieuw Zaans hotel ondanks de crisis (3 maart, pagina 15) staat dat het hotel is ontworpen door Wilfried van Winden. Dit moet zijn: Molenaar & Van Winden architecten/WAM architecten.