Zwagerman in 'postzegelboekje'

TNT Post grijpt de 75e Boekenweek aan om een unieke postzegel uit te brengen. De Boekenweekpostzegel is tegelijkertijd een boekje van drie bij vier centimeter dat losgemaakt en gelezen kan worden. Nooit eerder werd door een postbedrijf een postzegel uitgegeven in de vorm van een boekje. Richard Hutten tekende voor het ontwerp en Joost Zwagerman, de auteur van het Boekenweekgeschenk, schreef het verhaal voor het boekje. Bij deze foto hoort een APS persbericht. ANP PHOTO PERSSUPPORT Foto en bijschrift vallen buiten de redactionele verantwoordelijkheid van de Algemene Nieuwsdienst van het ANP. Foto is vrij van rechten en mag alleen redactioneel gebruikt worden in de context van het geleverde bijschrift. ANP

TNT eert de 75ste editie van de Boekenweek met een postzegel in de vorm van een boekje. De zegel is drie bij vier centimeter groot en bevat zes pagina’s tekst. Joost Zwagerman schreef het verhaal dat aansluit op zijn boekenweekgeschenk Duel. De zegel kost 2,20 euro, dat is precies genoeg om het boekenweekgeschenk op te sturen. Vanaf 9 maart is het boekje te koop. (ANP)