vandaag

A stand builder fixes a logo at the Google stand at the CeBit 2010 exhibition, the world's biggest high-tech fair in Hanover, northern Germany on March 1, 2010. The fair will be opened on the evening of March 1 by German Chancellor Angela Merkel and Spanish Prime Minister Jose Luis Rodriguez Zapatero, whose country is this year's "partner nation" at CeBIT and current European Union president. AFP PHOTO DDP/ RONNY HARTMANN GERMANY OUT AFP

In het nieuws:

De olympische sporters komen weer thuis. In Haarlem worden ze feestelijk welkom geheten door familie, vrienden en supporters.

In het Duitse Aken staat oud-SS’er Boere weer voor de rechtbank. Hij wordt verdacht van moord op drie Nederlandse burgers in de Tweede Wereldoorlog. Tijdens de vorige zitting bekende hij dat hij lid was van de NSB.

Computerliefhebbers kunnen hun hart ophalen tijdens Cebit, de grootste computerbeurs aller tijden. Deze heeft vandaag plaats in Hannover.