Overige films

Life (Ted Demme, 1999, VS). Tandenloze komedie over twee kibbelende vrienden – Eddie Murphy en Martin Lawrence – die ten onrechte levenslang krijgen in het racistische Zuiden van 1932.RTL7, 20.30-22.40u.

Swordfish (Dominic Sena, 2001, VS). John Travolta is welbespraakte schurk in gewelddadige hightechthriller van de producent van o.a. The Matrix. Film waarin een aan een helikopter bungelende autobus vol gijzelaars een New Yorks flatgebouw ramt, beleefde zijn Nederlandse première daags na 9/11. Veronica, 20.30-23.00u.

Sgt. Bilko (Jonathan Lynn, 1996, VS). Flauwe soldatenkomedie waarin gewoontegetrouw intellectuelen, vrouwen en officieren het moeten ontgelden. Steve Martin als charmante nietsnut die op grote schaal illegale gokactiviteiten in het leger organiseert. Ook met Dan Aykroyd.RTL7, 22.40-0.30u.

Sphere (Barry Levinson, 1998, VS). Sciencefiction van de meer metafysisch en filosofisch georiënteerde soort, waarin het vooral draait om reizen naar het binnenste van de ziel. Elke angst van bijzonder onderzoeksteam (Dustin Hoffman, Sharon Stone, Samuel L. Jackson) materialiseert zich in duizendvoud, bij betreding van een bolvormige massa plasma.Veronica, 23.00-1.10u.