Opinie

    • Ik

Coupe

Het lukt mij – en ook kappers – maar niet om mijn haar in een hippe coupe met het ‘juiste’ kleurtje te krijgen. Na verschillende zaken te hebben versleten, klop ik aan bij de duurste kapper van Den Haag. Verwachtingsvol leg ik zo goed mogelijk uit wat ik wil. Het meisje vraagt verder niets, zet

Het lukt mij – en ook kappers – maar niet om mijn haar in een hippe coupe met het ‘juiste’ kleurtje te krijgen. Na verschillende zaken te hebben versleten, klop ik aan bij de duurste kapper van Den Haag. Verwachtingsvol leg ik zo goed mogelijk uit wat ik wil. Het meisje vraagt verder niets, zet mij een macchiato voor en slaat aan het knippen. Ik probeer mijn onzekere blik in de spiegel om te toveren in een ‘vaste-klanten-look’. Dan zegt een mannelijke collega in het voorbijgaan tegen mijn kapster: „Joh, leuk voor je hoor, dat je vandaag voor het eerst mag knippen!”

Margriet Zuidgeest

    • Ik