Opinie

    • Ik

Haar

Na een dag lopen door Manhattan trakteer ik mezelf op een voetmassage in een Nail Studio. Ik krijg een plek op een massagestoel en onderga tevreden een voetbad met bubbels en olie. Er verschijnt een medewerkster, die begint met het bestuderen van voet en been. Na een paar seconden kijkt ze me doordringend aan. Daarna

Na een dag lopen door Manhattan trakteer ik mezelf op een voetmassage in een Nail Studio. Ik krijg een plek op een massagestoel en onderga tevreden een voetbad met bubbels en olie. Er verschijnt een medewerkster, die begint met het bestuderen van voet en been. Na een paar seconden kijkt ze me doordringend aan. Daarna roept zij haar bazin. Die komt naast haar zitten en ook zij kijkt met veel aandacht naar mijn benen. Ik begin me een beetje ongerust te maken. De bazin kijkt mij aan met een blik waarin zowel ongeloof als achterdocht te zien zijn. „Lady. You have hair on your legs.”

Marianne Ketting

    • Ik