Overige films

Striptease (Andrew Bergman, 1996, VS). Demi Moore als een in een voogdijzaak verwikkelde moeder die zichzelf noodgedwongen exploiteert als atletische stripper in geflopte komedie naar gelijknamige satire van Carl Hiaasen. Met Burt Reynolds als geïnteresseerd congreslid.Ned.3, 20.25-22.20u.

Under the Cherry Moon (Prince, 1986, VS). Tweede speelfilm van (toenmalige) superster Prince: een uitgerekte, kolossaal geflopte videoclip, geïnspireerd op de glamourlaag van oude Hollywoodfilms. Als barpianist in Nice maakt hij, voor de liefhebber, veel te weinig muziek.Ned.3, 23.00-0.40u., zwart-wit.

Scream (Wes Craven, 1996, VS). Succesrijke griezelfilm parodieert Halloween-achtige films, met behoud van eigen horror. De tieners in Scream doen niets liever dan kijken naar films waarin tieners vermoord worden in net zo’n keurig stadje als waar ze zelf wonen. Veronica, 23.00-1.05u.

Déjà vu (Tony Scott, 2006, VS). Solide sciencefictionthriller veronderstelt dat we beelden van de werkelijkheid van vier dagen geleden digitaal terug kunnen roepen. Op deze wijze doet agent Denzel Washington onderzoek naar een bomaanslag op een reusachtige veerboot. Onderwijl wrikt hij aan het noodlot van Paula Patton. BBC1, 23.35-1.30u.