Leguaan

Er wordt in Europa steeds vaker krokodil gegeten. En kaaiman, slang, schildpad en leguaan. De Wereldgezondheidsorganisatie heeft laten bekijken hoe veilig dat vlees is. Er zitten veel bacillen, parasieten en virussen op. Koud bewaren en goed doorbakken, zeggen de onderzoekers. Mm, of gewoon laten staan?
Er wordt in Europa steeds vaker krokodil gegeten. En kaaiman, slang, schildpad en leguaan. De Wereldgezondheidsorganisatie heeft laten bekijken hoe veilig dat vlees is. Er zitten veel bacillen, parasieten en virussen op. Koud bewaren en goed doorbakken, zeggen de onderzoekers. Mm, of gewoon laten staan?

Er wordt in Europa steeds vaker krokodil gegeten. En kaaiman, slang, schildpad en leguaan. De Wereldgezondheidsorganisatie heeft laten bekijken hoe veilig dat vlees is. Er zitten veel bacillen, parasieten en virussen op. Koud bewaren en goed doorbakken, zeggen de onderzoekers. Mm, of gewoon laten staan? MvdH