Vliegveldleed

Het failliet van luchtvaartmaatschappij Air Comet zorgt hier voor veel leed bij gedupeerde reizigers. Het verhaal dat gisteren naar buiten kwam, is echter dubbel schrijnend. De vader van een van de twee Ecuadorianen die eind 2006 omkwamen bij de ETA-aanslag op luchthaven Barajas, wilde gisteren op diens 3de sterfdag het graf van zijn zoon in

Air_Comet_Logo Het failliet van luchtvaartmaatschappij Air Comet zorgt hier voor veel leed bij gedupeerde reizigers. Het verhaal dat gisteren naar buiten kwam, is echter dubbel schrijnend. De vader van een van de twee Ecuadorianen die eind 2006 omkwamen bij de ETA-aanslag op luchthaven Barajas, wilde gisteren op diens 3de sterfdag het graf van zijn zoon in Ecuador bezoeken. Hij heeft echter een ticket van AirComet en komt nu niet weg uit Madrid. Gisteren legde hij daarom maar een bloemstuk bij het gedenkteken voor de aanslag op Barajas. Hier doet hij zijn verhaal: http://www.youtube.com/watch?v=SVAKLtjQn10

    • Merijn de Waal