De krant lezen op een iPhone

NRC Handelsblad heeft een applicatie voor de iPhone ontwikkeld waarmee iPhone-bezitters alle artikelen uit de papieren krant kunnen lezen, aangevuld met het laatste nieuws van nrc.nl.

De krant was al enige tijd beschikbaar op de iPhone met behulp van Stanza, een iPhone app die ebooks kan weergeven. Het voordeel van een native iPhone app is dat de gebruikerservaring beter is, dat gebruikers de mogelijkheid hebben een losse krant te kopen (in app purchasing) en dat we in de toekomst eenvoudig nieuwe features kunnen toevoegen.

We zijn erg benieuwd naar uw bevindingen. Is deze app een handige aanvulling op de papieren krant, vervangt het de krant misschien ten dele? Of leest u liever geen lange teksten van een beeldscherm? Reacties en suggesties voor verbeteringen zijn van harte welkom.

    • nrclab