Opinie

    • Ik

Crazy Turk

Namens mijn moeder zet ik twee NS-kaartjes op Marktplaats. Je kan er een hele zaterdag of zondag mee reizen. Al snel mailt een geïnteresseerde koper mij met een bod. De e-mail is in gebrekkig Nederlands, de afzender is Crazy Turk. We spreken af en hij verklaart herkend te kunnen worden aan volledig witte kleding. Ik

Namens mijn moeder zet ik twee NS-kaartjes op Marktplaats. Je kan er een hele zaterdag of zondag mee reizen. Al snel mailt een geïnteresseerde koper mij met een bod. De e-mail is in gebrekkig Nederlands, de afzender is Crazy Turk. We spreken af en hij verklaart herkend te kunnen worden aan volledig witte kleding. Ik ben toch wat extra op mijn hoede. Wanneer ik hem aanspreek blijkt Crazy Turk een verlegen jongen van 13 te zijn. Beleefd bedankt hij voor het kaartje en vraagt: „Meneer, kunt u misschien wisselen?”

Jan-Jaap Harkema

    • Ik