Beatrix, verzorgt u de hond van de buren?

Lieve Beatrix,

U vertelt in uw kersttoespraak over de individualisering door internet. Internet is een van de dingen waar ik als zestienjarige niet zonder kan. Door internet heb ik al zoveel mensen met dezelfde interesses ontmoet dat ik geen relatie op hoef te bouwen met mijn buren. Het zijn aardige mensen en we zeggen natuurlijk gedag en verzorgen hun dieren als ze op vakantie zijn, maar meer niet. Heeft u trouwens weleens de hond van uw buren eten gegeven? Ik denk van niet.

U wilt hoogstwaarschijnlijk terug naar de tijd van vroeger, maar dat gaat helaas niet. Mensen zijn afhankelijk geworden van internet en vinden er vermaak in. Het is een verrijking. Als u na deze brief besluit ook eens een stap op internet te wagen, hoop ik gezellig met U te gaan hyven.

Marciano Lansu

Naaldwijk

    • Marciano Lansu