Opinie

    • Ik

Handleiding

Schuin achter mij staan twee meisjes van een jaar of zestien. Eén van de meisjes heeft in haar handen een boek uit de serie … voor Dummies. Ze hebben de hulp van een winkelmedewerker ingeroepen en het meisje met het boek voert het woord. Ik ben benieuwd naar wat voor boek ze op zoek is.

Schuin achter mij staan twee meisjes van een jaar of zestien. Eén van de meisjes heeft in haar handen een boek uit de serie … voor Dummies. Ze hebben de hulp van een winkelmedewerker ingeroepen en het meisje met het boek voert het woord.

Ik ben benieuwd naar wat voor boek ze op zoek is. Een handleiding? Een cadeau voor een broer, zus of ouder misschien? Na enig gestuntel stelt ze haar vraag: „Hebben jullie ook een boek, over, zeg maar… Ouderschap voor Dummies?”

David Cohen de Lara

    • Ik