op nrcnext.nl

Koffiedik kijken

Waag je ook aan koffiedik kijken. Wat denk jij dat er tussen 1 januari en 31 december 2010 gebeurt? Stuur je voorspelling met een paar korte antwoorden (ja/nee/iets tussenin) naar blog@nrcnext.nl. Wij selecteren de leukste, engste, spannendste voorspellingen en zetten die online met een poll. Anderen mogen daarop stemmen. Gebeurt er wat jij hebt voorspeld? Punten! Vond iedereen je voorspelling onwaarschijnlijk en gebeurt het toch in 2010? Nog meer punten. De winnaar krijgt roem en eer op het blog en wordt getrakteerd op een bekertje koffie uit ons automaat, hier op de redactie.

Heb jij al eco-seks?

Ook trendwatchers doen voorspellingen. Neem het ‘trendreport’ van YoungWorks. Daarin staan de tien jongerentrends van 2010. Op nummer zes: eco-seks. Waarom ook niet? Alles is eco, alles is duurzaam. Hoe je dat doet, eco-seks? Simpel, door een milieuvriendelijke condoom met FSC-keurmerk te gebruiken.

Kerstcrab: de kersttrui

In de dagen naar Kerst bespreken we de kitscherige, vertrouwde en grappige kerstgewoontes. Vandaag: wat moet je aan met Kerst? Een kersttrui natuurlijk! Op het blog vind je de meest cheesy kersttruien die internetters opstuurden naar Lars Holdhus.