• Ik

Sneeuwpop

Het sneeuwt. Ik wil naar buiten, een sneeuwpop maken en ga naar het Park bij de Euromast. Overal staan sneeuwpoppen. De een nog grappiger dan de ander. Vreemd? Ja en nee. Er is namelijk geen kind te bekennen, er lopen alleen maar zondagwandelaars. In de verte zet een vrouw een bruin eikenblaadje op een sneeuwhoedje.

Het sneeuwt. Ik wil naar buiten, een sneeuwpop maken en ga naar het Park bij de Euromast. Overal staan sneeuwpoppen. De een nog grappiger dan de ander. Vreemd? Ja en nee. Er is namelijk geen kind te bekennen, er lopen alleen maar zondagwandelaars.

In de verte zet een vrouw een bruin eikenblaadje op een sneeuwhoedje. Ze draait zich om en loopt weg. Allerlei wandelaars voegen iets toe aan een sneeuwpop, of ze maken er zelf eentje. Als ik naar huis ga, staan er meer dan dertig beelden en ook nog eens twee iglo’s. Morgen sneeuwt het weer. Ben benieuwd hoe de beeldenroute er dan uitziet.

Jet Manrho

    • Ik