Opinie

    • Ik

Dierenarts

Laatst werd ik door de huisarts doorverwezen om bloed te laten prikken in het ziekenhuis. Wanneer ik bel om een afspraak te maken, zeg ik dat ik zojuist ben doorverwezen door de dierenarts. De verbaasde reactie aan de andere kant van de lijn, doet me realiseren dat ik me versproken heb. Ik leg uit dat

Laatst werd ik door de huisarts doorverwezen om bloed te laten prikken in het ziekenhuis. Wanneer ik bel om een afspraak te maken, zeg ik dat ik zojuist ben doorverwezen door de dierenarts.

De verbaasde reactie aan de andere kant van de lijn, doet me realiseren dat ik me versproken heb. Ik leg uit dat ik diergeneeskunde studeer, vandaar de vergissing. Na de nodige hilariteit bij de assistente, vervolgt ze haar vragen: „Welke naam mag ik noteren?”

Even aarzel ik, maar dan moet ik toch bekennen dat ik Conijn heet.

Annemarie Conijn

    • Ik