op nrcnext.nl

Help, wat kook ik met Kerst?

Het aftellen tot het kerstdiner is begonnen. De schappen van supermarkten vullen zich met kant-en-klare voorgerechten, viergangenmenu’s en ander gemaksvoedsel. Snel, maar of het ook lekker is? Janneke maakt dit jaar een kerstdiner dat zowel van tevoren te maken (dus snel) als betaalbaar en duurzaam is. Morgen publiceren we de recepten, vanavond houden we om 18.00 uur een livechat. Lezers kunnen Janneke dan alles vragen over kerstkoken en de voorbereiding op het diner.

Heb je ook een vraag over het kerstdiner? Ga tussen 18.00 en 19.00 uur naar nrcnext.nl en chat met Janneke

Trailer Thursday

Zoals elke donderdag op het blog, de trailers van de films die NRC-recensenten in de krant bespreken. Met vandaag o.a. de trailer van Avatar, al is het – helaas – niet de officiële, die mogen we van YouTube niet doorplaatsen.

Uitpuilende ogen

Medewerkers van een Engelse fotostudio fotografeerden 107 Londenaren terwijl ze ondersteboven hingen. Daarna draaiden ze de foto’s weer om. Het resultaat: opgezette aders, uitpuilende ogen, een verwrongen blik. Ongemakkelijk dus.