Opinie

    • Ik

Oorlog

Zoonlief is puber-passend ongeïnteresseerd. Wij vinden dat het niet-filosofische bedoelde „Waarom?” te vaak door hem gebruikt wordt. Hij is echter wel zeer geïnteresseerd in alles wat met de Tweede Wereldoorlog te maken heeft en volgt de documentaires van de NPS nauwgezet. Op een zondagmiddag rijden we na familiebezoek in de auto weer terug naar huis.

Zoonlief is puber-passend ongeïnteresseerd. Wij vinden dat het niet-filosofische bedoelde „Waarom?” te vaak door hem gebruikt wordt. Hij is echter wel zeer geïnteresseerd in alles wat met de Tweede Wereldoorlog te maken heeft en volgt de documentaires van de NPS nauwgezet.

Op een zondagmiddag rijden we na familiebezoek in de auto weer terug naar huis. Vanaf de achterbank komt de opmerking: „Pa, rij eens een beetje door! Ik wil voor de oorlog thuis zijn”.

Martin Peeters

    • Ik