op nrcnext.nl

Michael Jackson-imitatoren

Metropolis (VPRO) zocht ze op, van Times Square tot Delhi. Zoals Michael Kiss. Een team van managers en bodyguards beschermt deze ambitieuze imitator uit LA tegen opdringerige fans. Hij heeft net weer plastische chirurgie ondergaan. Bekijk een filmpje.

Q en Q op de voorpagina

Het viel een aantal lezers op: het beeldrijm tussen de illustratie en de advertentie op de voorpagina van nrc.next van gisteren (zie ook de tweet op pagina 2). De illustratie was een witte geit, gemerkt met een rode Q. Daaronder de reclame van radiozender Q-music: dezelfde die ook vandaag op pagina één staat. Deden we dit expres? Nee, de redactie maakt de krant, de uitgever zorgt dat er genoeg advertenties binnenkomen. Pas toen we ’s avonds een print maakten van de pagina zagen we de advertentie.

Hadden we onze illustratie moeten aanpassen? Reageer op nrcnext.nl