Overige films

Four Brothers (John Singleton, 2005, VS). Actiefilm bevat gimmick dat twee van de broers uit de titel wit zijn en twee zwart. Ze werden allemaal geadopteerd door een witte vrouw, die in de eerste scène wordt doodgeschoten. Dat schreeuwt om wraak en de vier broers (onder wie Mark Wahlberg en André Benjamin) nemen die wraak minstens zo inventief en wreed als de slechteriken dat doen. Regisseur van BoyZ n the Hood (1991) laat de sociale aspecten van het verhaal de kogels niet overleven. Veronica, 20.30-22.40u.

Man on Fire (Tony Scott, 2004, VS/Engeland/Mexico). Nogal onverteerbare, even gelikte als sadistische thriller waarin aan lager wal geraakte ex-CIA-agent Denzel Washington wraak neemt op de kidnappers van het rijke meisje dat hij had moeten beschermen. RTL5, 20.30-23.15u.

Trapped in Paradise (George Gallo, 1994, VS). Futloze misdaadkomedie. Drie onhandige broers, onder wie Nicolas Cage, beroven op Kerstavond de bank van een allerhartelijkst stadje in Pennsylvania.RTL7, 20.30-22.40u.

Mad Dog Time (Larry Bishop, 1996, VS). Ironisch gewelddadige gangsterfilm is slap aftreksel van Tarantino. Toch met Richard Dreyfuss, Jeff Goldblum en Ellen Barkin. RTL7, 22.40-0.25u.