Opinie

    • Ik

Echt dom

Bernou en Catootje bespreken op de achterbank verveeld de decemberfestiviteiten. „In de kleine gymzaal viel Sinterklaas zijn baard eraf”, vertelt Bernou. „Dat was dus niet de echte”, concludeert Catootje. „Maar die is ook alleen op de televisie.” „En straks is het Kerstmis, maar de Kerstman bestaat niet. Die kadootjes krijg je gewoon van je ouders”,

Bernou en Catootje bespreken op de achterbank verveeld de decemberfestiviteiten. „In de kleine gymzaal viel Sinterklaas zijn baard eraf”, vertelt Bernou. „Dat was dus niet de echte”, concludeert Catootje. „Maar die is ook alleen op de televisie.”

„En straks is het Kerstmis, maar de Kerstman bestaat niet. Die kadootjes krijg je gewoon van je ouders”, zegt Bernou. „Of van je opa en oma”, vult Catootje instemmend aan.

Bernou rolt met haar ogen. „Sommige kinderen denken dat de Kerstman ook echt is!”

„Dat geloof ik niet! Dat is écht heel dom”, zegt Catootje.

anja prakken

    • Ik