mensen

Na zijn overlijden dinsdag is de verkoop van cd’s en dvd’s van zanger en acteur Ramses Shaffy op internetwinkel bol.com enorm toegenomen. Een woordvoerder sprak gisteren van een explosieve stijging: „Normaal verkochten we enkele tientallen stuks van zijn werk op een dag. Sinds dinsdag is de verkoop gestegen tot duizenden per dag”. (ANP)

De Toppers zijn weer compleet: Gordon en Gerard Joling keren totaal onverwacht allebei terug bij het groepje volkszangers. De twee kregen vorig jaar ruzie, waarna Joling de Toppers verliet. Hun management maakte gisteren bekend dat de Toppers voortaan verder gaan als kwartet. Joling werd eerder vervangen door Jeroen van den Boom. Op 22 mei treden de Toppers op in de Arena in Amsterdam.

Zangeres Beyoncé is genomineerd voor tien Grammy Awards. Countryzangeres Taylor Swift ontving acht nominaties. De Grammy Awards worden in januari uitgereikt.