Zing, vecht, huil, bid, lach, werk en bewonder

Voor degene in een schuilhoek achter glas Voor degene met de dichtbeslagen ramen Voor degene die dacht dat-ie alleen was Moet nu weten, we zijn allemaal samen Voor degene met ’t dichtgeslagen boek Voor degene met de snelvergeten namen Voor degene die ’t vruchteloze zoeken Moet nu weten, we zijn allemaal samen Zing, vecht, huil, bid, lach, werk en bewonder (4x) Niet zonder ons Voor degene met de slapeloze nacht Voor degene die ’t geluk niet kan beamen Voor degene die niets doet, die alleen maar wacht Moet nu weten, we zijn allemaal samen Voor degene met z’n mateloze trots In z’n risicoloze hoge toren Op z’n risicoloze hoge rots Moet nu weten, zo zijn we niet geboren Zing, vecht, huil, bid, lach, werk en bewonder (4 x) Niet zonder ons Voor degene met ’t open gezicht Voor degene met ’t naakte lichaam Voor degene in ’t witte licht Voor degene die weet, we komen samen Zing, vecht, huil, bid, lach, werk en bewonder (4 x) Niet zonder ons

pagina 26 en 27