op nrcnext.nl

None

GEWONNEN!

nrcnext.nl heeft gisteravond tijdens de uitreiking van de Dutch Bloggies in Den Haag de prijs voor het beste blog van 2009 gewonnen! Ons blog won ook in de categorie Nieuws en Opinie.

Verdriet in de dancescene

Het gerucht gaat dat Panasonic per 1 februari 2010 stopt met het maken van zijn beroemde Technics SL 1200 draaitafels. Het besluit van Panasonic zou het gevolg zijn van het feit dat dj’s steeds vaker overstappen op het draaien van cd’s of mp3’s. Het gerucht over het verdwijnen van de SL 1200’s is nog niet bevestigd.

New York in de vernieling

New York is populair bij film- en tv-makers. En dus ook in rampenfilms. Special-effects-teams hebben in films als The Day After Tomorrow, Independence Day, Godzilla, en King Kong the Big Apple al tientallen keren de vernieling in geholpen. Van vloedgolven en aardbevingen, tot monsters die taxi’s verpletteren. Goodiebag.tv monteerde de verschrikkingen aan elkaar. Kijk en huiver.