Overige films

13 Going on 30 (Gary Winick, 2004, VS). De dertienjarige Jenna wordt wakker als dertigjarige, en dan is ze en heeft ze wat zij zo graag wil hebben: een baan bij een tijdschrift voor meisjes, en borsten. Verder is er in deze film niet zoveel verschil tussen dertien- en dertigjarigen. Hoofdrol van Jennifer Garner, die tot dan toe vooral bekend was uit de tv-serie Alias. RTL5, 20.30-22.20u.

Suspect (Peter Yates, 1987, VS). Thriller schetst en passant een saillant sociologisch portret van Washington D.C. maar kent een minder overtuigend plot. Cher is een afgesloofde pro-deoadvocaat. Rechtbankjurylid Dennis Quaid helpt haar de onschuld te bewijzen van de dakloze, dove Vietnamveteraan Liam Neeson.RTL8, 20.30-22.50u.

Iron Eagle II (Sidney J. Furie, 1988, Canada/Israel). Onnozel en reactionair mengsel van Rambo en Top Gun. Louis Gossett jr. leidt geheime Amerikaans-Russische missie om nucleair gevaar in Midden-Oosten te bestrijden.RTL7, 23.10-1.00u.

Phenomenon (John Turteltaub, 1996, VS). John Travolta is perfect gecast als niet bijster snuggere automonteur die op zijn 37ste verblind wordt door een lichtflits en vervolgens een buitengewone intelligentie aan de dag legt. BBC1, 0.30-2.25u.