Bedreigd na nacht met Berlusconi

De Italiaanse callgirl Patrizia D’Addario, die een nacht doorbracht met premier Silvio Berlusconi, heeft gisteren haar memoires gepubliceerd onder de titel Geniet, minister-president. In het boek gaat ze gedetailleerd in op de uren die zij doorbracht met Berlusconi en stelt ze dat ze nadien diverse keren is bedreigd. Drie klachten worden onderzocht door de politie.

D’Addario vertelt dat ze na het openbaar worden van de geluidsopnames van haar ontmoeting met Berlusconi tot drie keer toe is geïntimideerd en aangevallen door mannen. Ze zeiden dat ze van de politie waren en drongen haar appartement binnen. Ze zouden haar hebben geslagen, en ook een keer hebben geprobeerd te verkrachten. Ook is er bij haar ingebroken, waarbij al haar kleren, telefoon en computer zijn meegenomen. Haar nieuwe tv lieten de dieven staan, schrijft ze.

Haar moeder zou door een onbekende in het gezicht zijn geslagen. De man zei: „Dit zal je hoer van een dochter leren.” Onbekenden dreigden telefonisch dat ze haar dochter zouden ontvoeren. Ook zegt ze dat een auto haar van de weg heeft gedrukt. Daar zouden getuigen van zijn.

Over de ontmoeting die ze met 20 meisjes met Berlusconi had, schrijft ze: „Hij gaat naar elke vrouw, aait ze, de premier heeft behoefte aan knuffels[…] Als escort dacht ik al veel te hebben gezien in mijn leven, maar niet dit: 20 meisjes voor een man. Hier hadden de andere mannen niks te zeggen. Er was slechts een man met het recht om te copuleren: de minister-president.” Berlusconi toont haar het hemelbed dat Poetin hem schonk. Drie vrouwen lopen mee. Twee van hen aaien zijn benen. D’Addario citeert hen: „Silvio, deze week gaan we naar een relaxcentrum. Je had het beloofd.”