Overige films

Fantastic Four (Tim Story, 2005, VS). Na de psychogrammen van Bat- en Spiderman nu het getroebleerde gevoelsleven van de Fantastic Four (de Vier Verdedigers heetten ze in de stripverhalen van Marvel). De film houdt zich vrijwel uitsluitend bezig met hoe de vier superhelden zijn geworden, hoe ze ermee omgaan en hoe ze er weer vanaf kunnen komen. Voor de actie hoef je niet te kijken.RTL5, 20.30-22.20u.

Guest House Paradiso (Adrian Edmondson, 1999, GB). Luidruchtige klucht van de Britse lolbroeken Edmondson en Rik Mayall over chaotisch hotelletje met uitzicht op een kerncentrale. RTL7, 20.30-22.15u.

Be Cool (F. Gary Gray, 2005, VS). Reünie van het gouden koppel van Pulp Fiction, John Travolta en Uma Thurman, in het vervolg op Get Shorty (1995). Ditmaal dringt de coole ex-gangster (Travolta) door tot de muziekindustrie. Was de eerste keer heel leuk, maar hier niet. En de dialogen zijn veel minder gevat. Veronica, 20.30-22.55u.

What Planet Are You From? (Mike Nichols, 2000, VS). Melige romantische komedie die gemakzuchtig het onbegrip tussen mannen en vrouwen exploiteert. Garry Shandling als buitenaards wezen dat ter voorbereiding van invasie alvast naar de aarde is gestuurd om voor nageslacht te zorgen. RTL7, 22.15-0.20u.